Verzekeringswerk

Deuk- en krasverwijdering

Scratch Repair

(Lak)schade aan uw wagen is altijd vervelend. Uw eigen schuld, de schuld van iemand anders. Het maakt eigenlijk niet uit, de schade wordt er niet door opgelost, maar kost wel geld. De schade laten zitten zorgt voor irritatie, waardevermindering en kan zelfs tot roest leiden op den duur wat herstel alleen maar duurder maakt.

Wij zijn Scratch Repair Roosendaal, de oplossing voor kleine en wat grotere schade’s. Al bijna 20 jaar zijn wij actief op de steeds bekender wordende markt van het Lite Schadeherstel. Denk daarbij aan alternatieve reparatiemethode’s zoals spotrepair, deelreparaties, uitdeuken zonder spuiten (ook wel restylen genoemd) en bekledingreparatie.

Met veel passie en toewijding staan wij met ons kleine team vakmensen klaar om u te verlossen van deze vaak vervelende en in het oog springende schades. De glimlach en complimenten die we mogen ontvangen van onze klanten zijn de drijfveer om iedere dag en iedere schade met passie te herstellen.

We werken uitsluitend met beproefde A-merk kwaliteitsproducten en u krijgt standaard 2 jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden.

Wist u dat u bij Scratch Repair Roosendaal tot wel 80% goedkoper uit kunt zijn dan bij een ander conventionele schadeherstelbedrijf!

Particulier

U heeft een kleine maar vervelende schade aan uw auto en u kunt uw auto niet lang missen. Wij begrijpen dat en kunnen de meeste kleine schades binnen 1 werkdag herstellen voor u.

Verzekering

Uw schade repareren via uw verzekering?
Wij werken voor bijna alle verzekeraars middels een erkende schaderapportage
Neem contact met ons op, wij bespreken graag met u het verdere traject.

Business 2 Business

Voor veel merkdealers, garagebedrijven en fleetowners verzorgen wij het schadeherstel van klein tot groter. Benieuwd wat wij voor uw wagenpark kunnen betekenen?

Van schade naar schadevrij

Schade is altijd vervelend maar de meeste schades kunnen tegenwoordig relatief eenvoudig hersteld worden door innovatieve technieken en doorontwikkelingen. Wij leggen het u graag uit. Benieuwd naar het resultaat van ons werk? Neem alvast een kijkje.

Plan een afspraak

Gratis advies

De voordelen van Scratch Repair

  • Persoonlijk advies

Heeft u een  vraag over een schade of lakonderhoud aan uw auto, wij staan u persoonlijk te woord via telefoon, mail of app voor vrijblijvend gratis advies. Of kom gewoon even langs zonder afspraak!
  • Compleet ontzorgen

Van schadeherstel tot restylen en reconditioneren van uw auto, van haal en brengservice tot vervangend vervoer. We ontzorgen u graag.
  • Jarenlange ervaring

Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat u nauwkeurig uitleg te geven over uw schade en het hersteltraject.

 

  • A-kwaliteit producten

Door uitsluitend gebruik te maken van A- kwaliteit producten, kunnen we u die A-kwaliteit reparatie ook garanderen.

 

De voordelen van Scratch Repair

  • Persoonlijk advies

Heeft u een  vraag over een schade of lakonderhoud aan uw wagen, wij staan u persoonlijk te woord via telefoon, mail of app voor vrijblijvend gratis advies. Of kom gewoon even langs zonder afspraak!

 

  • Jarenlange ervaring

Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat u nauwkeurig uitleg te geven over uw schade en het hersteltraject.

 

  • Compleet ontzorgen

Van schadeherstel tot restylen en reconditioneren van uw wagen, van haal en brengservice tot vervangend vervoer. We ontzorgen u graag.

 

  • A-kwaliteit producten

Door uitsluitend gebruik te maken van A- kwaliteit producten, kunnen we u die A-kwaliteit reparatie ook garanderen.

 

Chat openen
Hoi! Kunnen wij u helpen? Stuur even een berichtje, dan komen we er samen aan uit.