Liteschadeherstel

Deuk- en krasverwijdering

Liteschadeherstel / deelreparatie

Is de schade aan uw auto te groot voor een spotrepair, ook dan kan Scratch Repair Roosendaal u een reparatie op maat aanbieden. We herstellen de delen die beschadigd zijn. Mocht herstel niet meer mogelijk zijn, bieden we u de mogelijkheid om de delen te vervangen. Tesamen met onze vaste leveranciers leveren, spuiten en monteren we die delen die aan vervanging toe zijn. Daarbij bieden we u de keuze uit 3 varianten, te weten:

 • Fabrieksoriginele onderdelen: de naam zegt het eigenlijk al. Originele onderdelen van het merk van uw auto.
 • Imitatie onderdelen met pasgarantie*: dit zijn vervangende onderdelen die niet van origineel te onderscheiden zijn, o.a. omdat de pasvorm wordt gegarandeert. Deze vorm van herstel wordt ook steeds vaker geadviseerd en voorgeschreven door verzekeraars. Voordeel is onzichtbaar herstel voor een scherpere prijs dan originele onderdelen.
 • Imitatie onderdelen: Afhankelijk van de schade, leeftijd van de auto en andere persoonlijke overwegingen, kan er gekozen worden voor imitatie onderdelen. Scherp geprijsd maar met als kanttekening dat de pasvorm niet gegarandeerd kan worden.

Kom langs en we bespreken graag met u de mogelijkheden voor het herstellen vd schade aan uw auto. Voor ieder budget vinden wij samen met u een passende oplossing.

Liteschadeherstel?
Liteschadeherstel? Vul dan dit formulier in, zo kunnen we u zo goed mogelijk helpen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  Upload een foto van uw schade:

  Particulier

  U heeft een kleine maar vervelende schade aan uw auto en u kunt uw auto niet lang missen. Wij begrijpen dat en kunnen de meeste kleine schades binnen 1 werkdag herstellen voor u.

  Verzekering

  Uw schade repareren via uw verzekering?
  Wij werken voor bijna alle verzekeraars middels een erkende schaderapportage
  Neem contact met ons op, wij bespreken graag met u het verdere traject.

  Business 2 Business

  Voor veel merkdealers, garagebedrijven en fleetowners verzorgen wij het schadeherstel van klein tot groter. Benieuwd wat wij voor uw wagenpark kunnen betekenen?

  Van schade naar schadevrij

  Schade is altijd vervelend maar de meeste schades kunnen tegenwoordig relatief eenvoudig hersteld worden door innovatieve technieken en doorontwikkelingen. Wij leggen het u graag uit. Benieuwd naar het resultaat van ons werk? Neem alvast een kijkje.
  Chat openen
  Hoi! Kunnen wij u helpen? Stuur even een berichtje, dan komen we er samen aan uit.