Koplampherstel

Deuk- en krasverwijdering

Koplampherstel

Doordat koplampen worden blootgesteld aan zonlicht, neerslag en vorst raken de koplampen op den duur verweerd en worden dof. De op de kunststof koplamp aangebrachte coating verkleurt namelijk en brokkelt af.

Indien doffe of verweerde koplampen niet worden behandeld gaat het vuil de koplampen dieper aantasten en uiteindelijk kunnen ze gaan barsten. Het gevolg is dat het lichtbereik op afstand afneemt.

U heeft minder zicht op de weg en wordt minder snel opgemerkt door andere weggebruikers. Dit is nadelig voor de verkeersveiligheid. Uitstel van behandeling van doffe of verweerde koplampen kan bovendien leiden tot APK afkeuring!

Nieuwe koplampen zijn duur, dienen gemonteerd en afgesteld te worden. Het is arbeidsintensief omdat in de meeste gevallen de bumper eraf. Een goed alternatief is daarom uw doffe of verweerde koplampen te laten behandelen. Het is bovendien goedkoper en duurzamer.

Koplampherstel?
Koplampherstel? Vul dan dit formulier in, zo kunnen we u zo goed mogelijk helpen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  Upload een foto van uw schade:

  Particulier

  U heeft een kleine maar vervelende schade aan uw auto en u kunt uw auto niet lang missen. Wij begrijpen dat en kunnen de meeste kleine schades binnen 1 werkdag herstellen voor u.

  Verzekering

  Uw schade repareren via uw verzekering?
  Wij werken voor bijna alle verzekeraars middels een erkende schaderapportage
  Neem contact met ons op, wij bespreken graag met u het verdere traject.

  Business 2 Business

  Voor veel merkdealers, garagebedrijven en fleetowners verzorgen wij het schadeherstel van klein tot groter. Benieuwd wat wij voor uw wagenpark kunnen betekenen?

  Van schade naar schadevrij

  Schade is altijd vervelend maar de meeste schades kunnen tegenwoordig relatief eenvoudig hersteld worden door innovatieve technieken en doorontwikkelingen. Wij leggen het u graag uit. Benieuwd naar het resultaat van ons werk? Neem alvast een kijkje.
  Chat openen
  Hoi! Kunnen wij u helpen? Stuur even een berichtje, dan komen we er samen aan uit.