Lakschade

Deuk- en krasverwijdering

Lakschade / spotrepair

Is er een kleine lakschade ontstaan op uw auto, dan is spotrepair een mogelijke oplossing om de schade op te lossen. D.m.v. het plaatselijk bewerken en bijspuiten vd schade wordt deze hersteld zonder dat u er daarna nog iets van ziet, dat scheelt tijd en materialen en is daardoor minder belastend voor het milieu. Is de schade groter en komt deze niet in aanmerking voor spotrepair, dan is  deelreparatie misschien de oplossing voor u. Ook daar biedt Scratch Repair Roosendaal een oplossing voor.

Lakschade?
Lakschade? Vul dan dit formulier in, zo kunnen we u zo goed mogelijk helpen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  Upload een foto van uw schade:

  Particulier

  U heeft een kleine maar vervelende schade aan uw auto en u kunt uw auto niet lang missen. Wij begrijpen dat en kunnen de meeste kleine schades binnen 1 werkdag herstellen voor u.

  Verzekering

  Uw schade repareren via uw verzekering?
  Wij werken voor bijna alle verzekeraars middels een erkende schaderapportage
  Neem contact met ons op, wij bespreken graag met u het verdere traject.

  Business 2 Business

  Voor veel merkdealers, garagebedrijven en fleetowners verzorgen wij het schadeherstel van klein tot groter. Benieuwd wat wij voor uw wagenpark kunnen betekenen?

  Van schade naar schadevrij

  Schade is altijd vervelend maar de meeste schades kunnen tegenwoordig relatief eenvoudig hersteld worden door innovatieve technieken en doorontwikkelingen. Wij leggen het u graag uit. Benieuwd naar het resultaat van ons werk? Neem alvast een kijkje.
  Chat openen
  Hoi! Kunnen wij u helpen? Stuur even een berichtje, dan komen we er samen aan uit.