Uitdeuken zonder spuiten

Deuk- en krasverwijdering

Uitdeuken zonder spuiten?

Heeft u een deuk(je) in uw auto maar geen lakschade, dan kunnen we die in de meeste gevallen herstellen d.m.v. uitdeuken zonder spuiten. Door gebruik van een speciale techniek ( ook wel restylen genoemd), masseren we het plaatwerk terug op hoogte totdat de deuk is verdwenen.

Voordelen: geen spuitwerk nodig dus goedkoper. Originele lak blijft in takt.

Nadelen: niet iedere deuk komt in aanmerking voor u.z.s. Verstevigde constructies binnenzijde carrosserie, scherpe contourlijnen of lakschade beperken de mogelijkheden om uit te deuken zonder spuiten. In dat geval is spotrepair een mogelijke oplossing.

Heeft u een deukje?

Heeft u een deukje? Vul dan dit formulier in, zo kunnen we u zo goed mogelijk helpen.

Particulier

U heeft een kleine maar vervelende schade aan uw auto en u kunt uw auto niet lang missen. Wij begrijpen dat en kunnen de meeste kleine schades binnen 1 werkdag herstellen voor u.

Verzekering

Uw schade repareren via uw verzekering?
Wij werken voor bijna alle verzekeraars middels een erkende schaderapportage
Neem contact met ons op, wij bespreken graag met u het verdere traject.

Business 2 Business

Voor veel merkdealers, garagebedrijven en fleetowners verzorgen wij het schadeherstel van klein tot groter. Benieuwd wat wij voor uw wagenpark kunnen betekenen?

Van schade naar schadevrij

Schade is altijd vervelend maar de meeste schades kunnen tegenwoordig relatief eenvoudig hersteld worden door innovatieve technieken en doorontwikkelingen. Wij leggen het u graag uit. Benieuwd naar het resultaat van ons werk? Neem alvast een kijkje.
Chat openen
Hoi! Kunnen wij u helpen? Stuur even een berichtje, dan komen we er samen aan uit.